Peti razredi uživajo na morju

20.6.2018

Iz zapisa udeleženca:

"V ponedeljek so nas takoj po kosilu učitelji zmetali v vodo, kjer smo morali prikazati različne cirkuške veščine. Ker nisem dobro slišal, sem obrnil šele nekje blizu Trsta. Vrnil sem se šele ob mraku. Učitelj je bil zelo zadovoljen in me vtaknil v skupino številka 1.  Nekaj je mrmral o mojih slušnih sposobnostih, a ga nisem dobro razumel.

Torkovo jutro je prineslo še več plavanja. Ko med plavanjem (beri utapljanjem) pijemo morsko vodo, učitelj pravi, da nič hudega, ker je ne bo zmanjkalo in da je zaenkrat še zastonj.

Zvečer je bil družaben, kjer smo uprizorili manjšo predstavo, ki se je končala z gromkim ploskanjem. Nekateri so se tudi smejali.

V sredo zjutraj smo se vkrcali na dve ladjici. Ena še kar zgleda, druga je pa baje že 100 let stara. Nič hudega, saj znamo tudi plavati."

Pacug četrtek.

"Ko sem se enkrat dopoldne prebudil iz prelepih sanj, sem opazil, da v sobi ni nikogar več. Ok, kam zdaj? Na hitro si oblečem kopalke, ne vem čigave, malo me tiščijo in odhitim ven. Skoraj vsi jo nekam mahajo, kam? Aja, peš v Strunjan, pa nazaj po vodi. Točno, danes je plavalni maraton.  Hitro jo mahnem za njimi in po treh ali štirih padcih po kamnih jih končno ulovim. V Strunjanu skočim na glavo in jo skupaj mahnemo proti Pacugu. Aja, voda je čez glavo in nazaj očitno ne bom hodil ampak plaval. Pa saj je samo ene 20 minut. Ves moker splezam na pomol v Pacugu in objamem učiteljico, ki me ni vesela… Ampak meni je bilo všeč."

Četrtek zvečer:

"Težko pišem, grem spat…

Jutri me pričakajte s spalno vrečo.

Lahko noč…"

20180621_203418.jpg

Več slik

Slike s komentarjiOznake:
Kategorija: Novice

 
 
cookieassistant.com