Planinski škrati

pl_skrati.jpg

Planinski škrati so imeli za svoj četrti pohodni cilj vrh Možic nad Soriško planino. Vrhovi tod okoli so prepredeni z bunkerji in podzemnimi rovi iz obdobja med dvema svetovnima vojnama, ko je tu potekala rappalska meja med Italijo in Jugoslavijo.

20180512_110756.jpg

Več slik

Več

Planinci so bili na zimskem pohodu v Tamar. Pridružili so se še člani MEPI-ja.

20180310_113925.jpg

Več slik

Več

Planinski škrati so imeli planinsko soboto z dejavnostmi v šolski telovadnici in na plezalni steni. Spoznali so se tudi z reševanjem ponesrečencev z reševalnimi s psi.

20171209_111348.jpg

Več slik

Več

Na Bledu se nas je 20 ekip pomerilo v planinskem znanju. Za las nam je ušla uvrstitev na državno tekmovanje.

20171111_121918.jpg

Spoznali smo nove planinske prijatelje in se imeli fino.

 

Več

Planinski škrati so se na drugem pohodu povzpeli na Planino Vogar nad Bohinjskim jezerom.

IMG_2242.JPG

Več slik

Več

Planinski škrati so bili na Rašici, kjer so spotoma pomagali očistiti pot in sodelovali v akciji Očistimo naše gore. Na cilju so organizatorji poskrbeli za čaj, buhtelj, golaž in pestro dogajanje: zip-line z gorskimi reševalci, tekmovanje v hitrem razvrščanju odpadkov, predstavilo se je društvo Tačke pomagačke s terapevtskimi psi, zabavni biatlon, nagrade za najboljše zbiralce smeti.

Naša skupina je dobila nagrado za največjo organizirano čistilno skupino, ekipa Kobre (Bine, Sofija, Kara in Kora) pa je zmagala tudi v zabavnem biatlonu ter med drugimi premagala tudi ekipo izzivalcev v kateri sta bila Žan Košir in Špela Rogelj.

IMG_2225.JPG

Več slik

Več

Planinski škrati
Image X of Y | « Prejšnje | Naslednje »
 
 
cookieassistant.com