Debatni klub

Vabi vse učence od 6. do 9.razreda, ki radi nastopajo in utemeljeno izražajo svoje poglede in mnenja. Mi potujemo, po Sloveniji, na televizijo in pridemo tudi v parlament.

Zvonka Lavbič Saje

Na I. OŠ Celje  je bil prvi osnovnošolski turnir na državni ravni. Debatirali smo na trditev Umetna inteligenca prinaša več škode kot koristiin na impromptu trditev Vsaka OŠ bi morala imeti zelenjavni in sadni vrt za katerega bi morali skrbeti vsi učenci. Argumente za in proti je zastavilo  114 govorce v 38. ekipah.

Matic P. je zasedel 9. mesto med govorci, Matej K. je bil tretji, Katja M. druga in Špelca J. prva govorka turnirja. Trije prvi govorci med debaterji začetniki sestavljajo ekipo Vsaj prvi, ki je bila razglašena za najboljšo ekipo med začetniki.

Deni P. je zasedel odlično 12. mesto med vsemi govorci.

Čestitke vsem!                

Mentorica Debatnega kluba: Zvonka Lavbič Saje

DSCN0446.JPG

Več slik

Več

Na Rašici so novi debaterji osvajali debatne veščine, študirali debatno trditev in nanjo pripravili javno debato. Obiskali so nas tudi starejši debaterji in mladim upom podelili veliko pohval in vzpodbud. Delali smo intenzivno in se tudi dobro imeli.

100_2333.JPG

Mentorica debatnega kluba: Zvonka Lavbič Saje

Več slik

Več

Debatni tabor se bo odvijal od petka 29. septembra do nedelje 1.oktobra 2017.

Debaterji začetniki se bodo seznanili z veščinami debate: kritična obdelava virov, postopki oblikovanja argumentov, zagovor in negacija argumentov, javno nastopanje; Delo bo potekalo individualno in v  tričlanskih ekipah, v pomoč mi bodo tudi bivši debaterji.

Več

Image X of Y | « Prejšnje | Naslednje »
 
 
cookieassistant.com