Debatni klub

Vabi vse učence od 6. do 9.razreda, ki radi nastopajo in utemeljeno izražajo svoje poglede in mnenja. Mi potujemo, po Sloveniji, na televizijo in pridemo tudi v parlament.

Zvonka Lavbič Saje

Debaterji smo  uspešno šolsko leto 2017/18 delovno končali z javno debato na  pomladnem sejmu, adrenalinsko pa v zabaviščnem parku Gardaland.

Pridružite se nam v novem šolskem letu!

DSCN0741.JPG 

Mentorica Debatnega kluba: Zvonka Lavbič Saje

Več slik

Več

Naši debaterji so bili povabljeni  na  TV Slovenija, da bi za oddajo Infodrom  komentirali predvolilna soočenja z debatnega vidika. To so tudi storili.

Oddaja bo na sporedu ta petek - 25.maja ob 18.uri.

DSCN0718.JPG

Mentorica Debatnega kluba. Zvonka Lavbič Saje

Več slik

Več

Na javni debati  so člani Debatnega kluba debatirali na trditev Podpiramo prepoved uporabe plastičnih vrečk. Deni je v besedi in sliki predstavil naše delo in dosežke v iztekajočem se šolskem letu.

Ogledate si jo lahko na tej povezavi.

Pri nas se dogaja ……

Novi debaterji ste v Debatni klub povabljeni in zelo dobrodošli.

DSCN0715.JPG 

Mentorica Debatnega kluba: Zvonka Lavbič Saje

Več slik

Več

Na OŠ Venclja Perka Domžale se je odvil finalni državni debatni turnir. Sodelovalo je 105 debaterjev. Argumente za in proti so zastavili na trditev Podpiramo prepoved plastičnih vrečk in impromptu trditev Osnovne šole bi svojim učenkam in učencem morale prepovedati uporabo ličil v času pouka.

Naša ekipa Sigurvegarar v sestavi Matic P., Samo B. in Deni P. je dosegla prvo mesto med začetnimi ekipami, Samo B. pa je postal v tej kategoriji prvi govorec.

Iskrene čestitke!

DSCN0647.JPG

Več slik

 Mentorica Debatnega kluba: Zvonka Lavbič Saje

Več

Na četrtem osnovnošolskem debatnem turnirju na OŠ Angela Besednjaka v Mariboru  smo debatirali na debatni trditvi:  Ljudem,  ki večkrat uporabljajo sovražni  govor v sporočilih na družabnih omrežjih, bi morali zapreti dostop do uporabniškega računa.  Impromptu trditev pa se je glasila –Če je kdo od naših prijateljev začel uživati mamila, moramo o tem obvestiti njihove starše.

Sodelovalo je 40 ekip. Naši debaterji so se odlično odrezali. Ekipa Sigurvegarar je osvojila četrto mesto, Vsaj prvi so bili štirinajsti.  Deni P. je osvojil peto mesto med  120 govorci. Med debaterji začetniki je Matic P. zasedel  četrto  mesto,  Samo B. peto, Matej K. pa deseto.

Čestitke vsem, dobri ste!

DSCN0589.JPG

Več slik

Mentorica Debatnega kluba Zvonka Lavbič Saje

Več

Naš Debatni klub je na prvem programu radia Slovenija v oddaji HUDO! predstavljal debato. Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi:

http://www.rtvslo.si/iskalnik?q=hudo&type=4&sort=1&group=2

DSCN0580.JPG

Več slik

Mentorica:Zvonka Lavbič Saje

Več

Image X of Y | « Prejšnje | Naslednje »
 
 
cookieassistant.com